מערכת העצבים המרכזית

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

25/11/2012 | 17:43 | מאת: חוה

והאם הטיפול יכל לעזור לחולשה של מערכת העצבים המרכזית, כימעט בטוח שניגרם לי בעיקבות לקיחת "הראקוטן"(ליפני 5 שנים) מאז אני סובלת מיסימפטומים במערכת הנשימה והקיבה,עוד בזמן שלקחתי את הכדור התחלתי ליסבול תודה

היי חוה, אשמח אם תנסחי את שאלתך שוב, לא מצליח להבין שאלתך. צחי אשרוב 0544546665

25/11/2012 | 21:02 | מאת: חוה

האם יש טיפול הומאופתי שיכל לעזור לחולשה של מערכת העצבים המרכזית? הסימפטומים שאני סובלת מהם: הם קשיים בנשימה וסימפטומים של מערכת הבליעה פשוט מאד תודה

מנהל פורום תרופות הומאופתיות