תרופות הומאופתיות לפריון

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

06/11/2012 | 19:14 | מאת: שירה

לאחר בדיקות דם , צריכה לחזור על הבדיקות האנדוקרניות שכן יצאו גבוליות , אני מתכוונת להיכנס להיריון בזמן הקרוב , PSH 20 , אשמח להמלצה לתרופה לא קונבנציונלית , כמו כן האם מומלץ לקחת כבר חומצה פולית?

06/11/2012 | 19:25 | מאת: שירה

סליחה FSH 20

שלום שירה, ראשית שיהיה במזל. חומצה פולית- רוב הרופאים והמטפלים ממליצים על נטילת חומצה פולית כבר בשלב מוקדם זה. אני מעדיף לתת רק לאחר בחינת בדיקת הדם הרלבנטית. בעניין תרופות הומיאופטיות : לא הבנתי האם מתכוונת לתרופה שתעזור עם כניסה להריון או כזו שתתמוך בהריון שיתממש אגב נטילתה ? אינני מכיר תרופת קסם שמסייעת בפריון - יש לא מעט תרופות הומיאופטיות וצמחי מרפא שעשויים לחזק את מערכת הרבייה הנשית ומתוך כך בעלי פוטנציאל לסייע בפריון אך אלה ניתנים רק לאחר בחינה מעמיקה של האישה המבקשת. לדעתי יהיה זה לא אחראי ליטול תבריא הומיאופטי כלשהו או צמח מרפא בלי להיוועץ באיש מקצוע ובלי בחינה מדוקדקת של האישה המבקשת . ההתייחסות אל האינדיבידואל מאד משמעותית . אשמח לסייע, צחי אשרוב 0544546665

23/11/2012 | 06:53 | מאת: צחי

לרוב אין בעיה ליטול חומצה פולית כבר עתה. כדאי לבצע בדיקות בחודשיים הקרובים ולהחליט על הצורך. רצוי לא לקחת תוספרים לפני בחינת מתהליך באופן מדוקדקת. בהצלחה

מנהל פורום תרופות הומאופתיות