GRIFRON MAITAKE DF -

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

16/11/2015 | 11:32 | מאת: רות

הומלץ לנו על טיפול בתכשיר GRIFRON MAITAKE DF לשיפור ספירת דם אצל ילדה בת 12 שמקבלת כרגע טיפול כימותרפי יחד עם זאת נאמר לנו שהתכשיר עלול לפגוע בכבד. מה ידוע לכם על זה?

שלום, אינני מכיר את התכשיר הספציפי. פטריית המייטאקי אכן עשויה לסייע בשיפור בספירת הדם אך לא ידועים תופעות לוואי שלה. ספציפית לעניין הכבד- המייטאקה עשויה לסייע ולתמוך בכבד.. לדעתי נכון לבחון את כל המרכיבים בפורמולה ואת אופן הכנתה בריאות טובה, שמעון

מנהל פורום תרופות הומאופתיות