למה להחליף תרופה הומופאטית שמצליחה

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

23/02/2015 | 09:53 | מאת: ליאור

שלום, הבן שלי נוטל תרופה הומופאטית משום שהיה עושה כל הזמן אינלציות עם סטרואידים. כרגע הוא לוקח תרופה שנראה שעוזרת לו אבל הרופא שלנו אמר שעדיין הוא יחליף לתרופה אחרת כיוון שעברו חודשיים. הבעיה היא שגם עם התרופה הזאת וגם עם הקודמת בשבוע הראשון היו לו שלשולים וחוסר תאבון ולכן אנו מאד מעוניינים להימנע מזה. מדוע מחליפים כל חודשיים למרות שהטיפול עוזר והאם זו חובה להחליף? תודה, ליאור.

שלום, זה עניין של אסטרטגיית טיפול- כל הומיאופת בוחר בדרך מסויימת כפי הבנתו. אין מוסכמה אחת בעניין.. אם הטיפול עד כה מתקדם, כדאי לבטוח בהומיאופט ולתת לתהליך להתהוות עד לריפוי שלם, רפואה שלמה צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות