ריח גוף כתוצאה ממזונות מסויימים

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

23/01/2015 | 11:29 | מאת: אייל

שלום, אני בן 27, סובל שנים מריח גוף רע שמופרש מהזיעה. זה כנראה נובע ממה שאני אוכל מכיוון שאני מקפיד על הגיינה ובדיקות הדם שלי תקינות. ניסיתי להוריד מספר מאכלים מהתפריט ולשתות הרבה מים אך זה עדיין לא עוזר. האם יש תרופה מרפואה משלימה שניתן לקחת? תודה רבה :)

שלום, פגישה מסוגרת עם נטורופת או הומיאופת עשויה לסייע לך . לרוב כדאי להתחיל בתהליך ניקוי של מערכת העיכול ובמקביל לכוון תזונה המתאימה לך שבעיקרה אינה חומצית. מבחינה הומיאופתית יש תבריאים רבים וגם הם מותאמים אישית לאדם ולעניין, במקרה של הזעת ייתר התהליך אינו מהיר כ"כ ומחייב סבלנות. שני תבריאים לדוגמה : SILICEA ו JABORANDI בריאות טובה, צוות בית מרקחת מרכז הצפון

מנהל פורום תרופות הומאופתיות