סלולרי ותרופה הומאופטית

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

07/10/2012 | 13:57 | מאת: חלי

הבנתי שלא מומלץ לשים תרופה הומאופטית ליד סלולרי. כשקניתי את התרופה הייתה לידי מישהי שדיברה בסלולרי במרחק של קצת פחות ממטר מהתרופה (בערך כדקה). האם זה עלול לפגוע בתרופה? אם כן מה זה עושה? מחליש את הפוטנציה או הורס אותה לגמרי? מהו המרחק המינימאלי שאפשר להיות עם תרופה ליד סלולרי בזמן דיבור ?. תודה וחג שמח

היי חלי,ואקרינה אלקטרומגנטית (ובתוכה קרינה סלולארית) עלולה לשבש את התדר של התבריא ההומיאופטי, אינני מכיר מחקר רחב שמתעד הבעייה ומגדיר מרחקים/טווחים. המלצתי : לא להניח תבריא הומיאופטי על טלויזיה, סטריאו, רמקולים באותו תיק/מגירה עם עם טלפון נייד, לא לצד/על מחשב. ניתן להניח בכל מקום בו יש הפרדה של עץ(מגירה) בין התבריא לבין מקור הקרינה. חג שמח, צחי אשרוב

08/10/2012 | 15:33 | מאת: חלי

אז אני מניחה שעדיף לא לדבר בסמוך לתרופה ההומאופטית אם זה לא הכרחי. פשוט לקנות אותה ולשים אותה במקום בטוח בבית.

08/10/2012 | 15:45 | מאת: חלי

הומאופטיות בבית המרקחת שלכם? כי בבית מרקחת אחר שהייתי, די צרם לי שכשהתרופה ההומאופטית הייתה מונחת על הדלפק לחשבון, לקוחה אחרת עמדה בסמוך לדלפק ולתרופה ודיברה בסלולרי שלה, ובסוף השיחה הניחה אותו על הדלפק, ואף אחד לא אמר לה כלום או הזיז את התרופה למקום אחר. אני לא יכולה לדעת מה בדיוק היה המרחק אבל למה לא מקפידים יותר.

מנהל פורום תרופות הומאופתיות