נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

08/08/2014 | 16:49 | מאת: לינה

היי, לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל מקווה שתוכלו לעזור. אני עוד גוונים ושטיפה בשיער פעם בחודשיים, ומשתמשת בשמפו לשיקום אינטנסיבי של דאב, עד לפני חודש בחיים לא הייתה לי נשירה, נשבר השיער פה ושם אבל ברמה נסבלת. מלפני חודש, אולי קצת יותר התחילה לי ממש נשירה, אני מעבירה את היד ויוצא לי גוש!!!! זה מלחיץ ומטריד. התזונה שלי לא השתנתה. ממה זה יכול להיות? התחלתי לקחת רוטס HR בהמלצה, זה אכן עוזר? תוך כמה זמן רואים שינוי?

שלום, לקחת תוסף טוב. כמו כן כדאי לברר מדוע כעת החלה הנשירה : האם יש קשר למצב נפשי/רגשי, האם המלחמה היתה זרז לתהליך. ממליץ לפנות להומיאופט או נטורופת לבירור מקיף ולמתן טיפול המדוייק עבורך, נשמח לסייע צוות בי"מ מרכז הצפון בן יהודה 200 ת"א

19/08/2014 | 18:09 | מאת: דפנה

תברר לגבי סיליצאה ביוטי של הובנר, זה תוסף שעשוי לסייע, שיחה עם נטורופת יכולה לכוון אותך וכמובן כדאי בדיקות דם לראות שלא חסר משהו.

מנהל פורום תרופות הומאופתיות