מתקני עזר לאמבטיה

דיון מתוך פורום  שיקום נכים

09/09/2012 | 09:24 | מאת: שרה

אודה לכן אם תוכלו לומר לי היכן אני יכולה לרכוש כל מיני מתקני עזר לאמבטיה ולשירותים עבור אשה מבוגרת שמתקשה להחזיק את עצמה? ואיזה מתקנים מומלצים ?

שרה שלום רב. ישנה שורה ארוכה של אביזרי עזר. מגוון מאחזים בצורות שונות אותם יש להתקין לקיר במקומות בהם נחוצה תמיכה. קיימת הגבהה לאסלה המסייעת לקימה. קיימים מתקנים המאפשרים אף כניסה ויציאה מהאמבט. ומעל הכל, קיימים מכששירי אימון גופני המסוגלים לסייע בשיקום היכולות. שווה לבקר בחדר הכושר של איי.טי. בחולון , לתיאום, טל: 03-5502020

12/12/2012 | 10:45 | מאת: דבי

תיגשי ליד שרה הקרוב למקום מגורייך יש תצוגה

מנהלי פורום שיקום נכים