כסא גלגלים

דיון מתוך פורום  שיקום נכים

04/09/2012 | 12:34 | מאת: נטשה

בתי בת 7 שנפגעה בתאונת דרכים ולא תוכל ללכת הבעיה שהיא לא ממצליחה להשתמש בכסא גלגלים, אנחנו מרימים אותה לכל מקום בבית תוכלו ליעץ לי?

נטשה שלום רב. במידה ולבתך יש יכולת להנעת הידיים באופן רצוני ונשלט, אין שום סיבה שהיא לא תוכל להסיע בעצמה כסא גלגלים. ככל הנראה, הכסא שסופק לכם לא מותאם לה ולכן קשה לה להסיע את עצמה. במידה ואת מעונינת אני אשמח לבדוק את אופן ההתאמה של כסא הגלגלים שלה, ובמידת הצורך להציע פתרונות. את מוזמנת לשלוח לי מייל עם הפרטים שלכם לצורך קביעת פגישה [email protected]

מנהלי פורום שיקום נכים