ביטוח הריון ולידה בארהב

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

16/02/2016 | 21:42 | מאת: ברבור

האם יש דרך לבטח את עצמי (אולי דרך חברה מקומית?) לביטוח בריאות כולל הריון ולידה ללא תקופת המתנה? בעלי אזרח אמריקאי ואנחנו עוברים לשם לתקופה ממושכת ורוצים להכנס להריון וללדת שם. אשמח לכל עזרה

שלום רב, מאחר ובעלך אזרח אמריקאי אני יכול להציע מספר אפשרויות: 1. חברות מקומיות - אכן יש חברות מקומיות לאזרחי ארה"ב שמכסות הריון ולידה ללא תקופות המתנה. 2. open enrollment - זהו תהליך שנפתח פעם בשנה ומאפשר לכל מי שזכאי לביטוח בחברה מקומית להצטרף לתוכניות ביטוח שונות ללא הצהרות או בדיקת מצב רפואי . על אף היכרותי הכללית עם הנושא, אינני מתיימר להיות מומחה בעניין כי מדובר בעניין סבוך מאוד ולא פשוט להבנה. אני מציע להתייעץ עם יועץ ביטוח מקומי בארה"ב על מנת שיכווין אתכם למקום הנכון. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל