הריון לאחר רכישת הביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

02/02/2016 | 13:34 | מאת: הגר

שלום, אנחנו שוקלים מעבר לקנדה, לבעלי אזרחות קנדית ולי לא. בשלושת החודשים הראשונים לא ניתן כיסוי רפואי קנדי. רציתי לשאול במידה ואנחנו עושים ביטוח עכשיו (אני לא בהריון) האם זה מכסה הריון בשנה הקרובה במידה ויהיה. תודה

שלום הגר, אם שאלתך מתייחסת לתכנית הביטוח של דיוידשילד, אז התשובה לצערי היא שלילית. התכנית כוללת תקופת המתנה של 12 חודשים להריון ולידה (בין אם ההריון החל לפני או אחרי רכישת הפוליסה). ההבדל בין תקופת המתנה לתקופת אכשרה הוא שבתקופת המתנה מרגע סיומה מתחיל הכיסוי (בתקופת אכשרה אין כיסוי לכל מצב שהתחיל במהלך תקופת האכשרה). למען הגילוי הנאות אציין כי ישנן בשוק גם חברות ביטוח זרות כגון בופה (bupa) שיכול להיות שיש לה תוכנית ביטוח ללא תקופות המתנה להריון אם כי הכיסויים שם מוגבלים. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל