מעבר לגרמניה - המשך החזקת ביטוחים פרטיים בארץ

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

06/12/2015 | 15:57 | מאת: שי

שלום, אני עובר עם משפחתי לגרמניה עוד חודש, ואחל לעבוד אצל מעסיק גרמני ויהיה לי ביטוח בריאות גרמני. מכיוון שיש לי ביטוח רפואי מצויין בארץ (בתנאים מאוד טובים) השאלה היא אם אפשר וכדאי לשמר אותו, על מנת שאוכל להשתמש בו בעת הצורך. אני מתכוון להצהיר על ניתוק תושבות בביטוח לאומי מכיוון שזמן שהייתי יהיה יותר מ-3 שנים ויתכן אף יותר מ-5. תודה, שי

שלום שי , אני מבין מדבריך שהנכם עוברים לגרמניה לזמן קצוב ועל כן יש הגיון בלהמשיך ולשמור על הביטוחים הפרטיים שלך בארץ(ביטוחי בריאות כמובן). אני מאחל לך שלא תצטרך להשתמש בו , ויחד עם זאת חשוב מאוד לשמור על ותק ביטוחי ותנאי רצף. נ.ב- אין רלוונטיות לעניין התושבות ולכן זהו ביטוח פרטי. הוא אינו "נשען" על הביטוח הלאומי. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל