רילוקיישן לארהב לשנה איזה סוג ביטוח כדאי לרכוש

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

08/07/2015 | 22:35 | מאת: רחל

הי אשמח לקבל מידע בסיסי על אופי הביטוח הרפואי הרצוי לשנה. אין מצב רפואי מיוחד. קיימים פערים עצומים בין ביטוח נסיעות מצויין לביטוח מלא כמו דיויד שילד.

שלום רחל, באופן כללי ביטוח בסיסי חייב לכלול את כל אותם שירותים הנהיתנים במסגרת חוק ביטוח בריאות ממלכתי כגון ביקורי רופא, בדיקות ואשפוזים. מכאן ואילך ההתאמה של סוג הביטוח כוללת פרמטרים נוספים כגון מדינת היעד, מטרת הנסיעה, האם קיימים שירותי רפואה סוציאליים באותה מדינה ועוד. אין מה להשוות בין ביטוח נסיעות לביטוח רפואי כמו דיוידשילד. אלו שני סוגים שונים לחלוטין של ביטוחים ולכל אחד מהם נועד למטרה שונה ב בתכלית . בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל