ביטוח נסיעות לתושב ישראל שאיננו אזרח ישראלי

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

21/01/2014 | 00:23 | מאת: נעמי

תושב ישראל בעל אזרחות אמריקאית, שאין לו ת.זישראלית איזה ביטוח נסיעות ניתן לרכוש לו אם נוסע לארה"ב. בחברות הביטוח אומרים שניתן לרכוש עבורו ביטוח לכל העולם פרט למדינה בה הוא אזרח. אבל הוא חי בארץ ונוסע לשם כתייר.

שלום נעמי, שאלה מאוד מעניינת. אם עליי לנתח את השאלה אז למעשה יש כאן שאלה שמקורה, אני מניח, בנהלים פנימיים של חברות הביטוח השונות. אין לחברות הביטוח בעיה עקרונית עם המעמד שלו בישראל שכן לכל העולם הן מוכנות לבטח, אלא סוג של חוסר ודאות בקשר למטרת נסיעתו למדינה בה הוא אזרח - האם הוא נוסע באמת כתייר או שנוסע לגור שם ומחפש פתרון זמני או כל דבר אחר. גם נורא תלוי בתקופת הנסיעה הנדרשת. צר לי, אמנם אינני יודע להגיד מה הרקע להחלטות של החברות השונות בהן ביררת. אשמח לבדוק אפשרות לסייע אולם על מנת לעשות זאת עליי לקבל פרטים נוספים ואישיים שלא זה המקום לפרסם אותם ואני מזמין אותך לפנות אליי באמצעות מוקד השירות של דיוידשילד בטל. 1.800.34.34.35 בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל