רילוקיישן פיליפינים

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

01/05/2013 | 08:35 | מאת: ניר

היי רן , אני ומשפחתי עושים רילוקיישין לפיליפינים במסגרת העבודה שלי ויש לי את הביטוח שלכם . אני אמור לטוס בעוד שבועיים - והבת שלי זקוקה לטיפול קבוע על ידי רופא אנדוקרינולוג ילדים. אני צריך את המספרי טלפון + כתובות של הרופאים שמתמחים ב אנדוקרינולוגיה ילדים - בפיליפינים . אודה לעזרתך תודה רבה

ניר שלום רב, רשימה רלוונטית תשלח אליך לדוא"ל ממוקד שירות הלקוחות. בברכה, רן

01/05/2013 | 22:23 | מאת: ניר

היי רן , קיבלתי תודה רבה על עזרתך

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל