ביטוח בריאות בארה"ב עם מחלות רקע

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

13/04/2013 | 14:32 | מאת: אלה

שלום רב, יש לי מחלות רקע כרוניות שונות שכוללות צורך להיות במעקב רפואי פעם-פעמיים בשנה ולקחת תרופות באופן קבוע. בשנה האחרונה קיבלתי עבודה בארה"ב והוגשה בקשה לאישור עבודה ע"י מקום העבודה בארה"ב. מה אתם ממליצים באופן כללי במצבי? האם יש ביטוח בריאות מתאים לאנשים עם מחלות רקע? תודה מראש. אלה

שלום אלה , באופן כללי יש ביטוחי בריאות שמקבלים מועמדים עם מחלות רקע כרוניות אולם לא כל המחלות ניתנות לביטוח ואלו שכן או שמוחרגות (במילים אחרות - לא מכוסות) או שגובים בגינן תוספת פרמיה. על מנת לקבל תשובה מדוייקת יש למלא שאלון רפואי ולהמציא את כל הפרטים על מצבך הרפואי. זה בפן הרפואי ביטוחי. בפן התפעולי - האם את הולכת לעבוד בחברה אמריקאית? כיוון שיכול להיות שיש להם ביטוח קבוצתי שניתן להצטרף אליו ללא חיתום רפואי . את מוזמנת כמובן לנסות את ביטוחי ה relocation מהארץ או לבחון האם את יכולה להצטרף לביטוח מקומי בארה"ב במסגרת הסדר של המעסיק. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל