דייויד שילד-ממש לא

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

10/03/2013 | 03:23 | מאת: siv

דייויד שילד-ממש לא חברה כביכול מאוד כוללת ומכסה ´- את עצמה לאחר המלצות רבות ציער אותי לדעת שלמרות המחיר הגבוהה) 200 יורו לחודש בספרד) החברה אינה מוכנה להעניק ביטוח לאנשים עם מחלות ´שוליות´ אני נוטלת כדורים היפוטרואידיס- החברה מוכנה לבטח רק במקרים אשר לא יהיו קשורים למחלתי! על פי שיקולם יש לומר כלומר במידה והיני חוטפת שפעת והולכת לרופא- זכותם לטעון כי אני משופעת עקב בלוטת התריס והשפעותיה וכו וכו בקיצר אכזבה- כמו כל חברת ביטוח פשוטה בסופו של דבר מכסים את עצמם-רק ב 100 יורו יותר מן השאר- אני באמת ממצליה לאנשים אשר עושים רי לוקיישן לנסות ולברר על ביטוחים פרטים במדינה אשר הם עוברים- אפשר תמיד באנגלית המחירים הם בהרבה יותר זולים השירות יותר זמנים ולא צריך לחכות להחזרים כשחוזרים לארץ!

שלום רב, ראשית דבר - מאחר ואני מועסק על ידי דיוידשילד ודווקא בגלל שאני מועסק על ידי דיוידשילד הן כחתם רפואי ראשי והן כמנהל סיכוני ביטוח, אני חייב לציין שעובדתית הדברים שכתבת אינם נכונים ואף מטעים. ראשית דבר, כפי שהסברתי בתשובות קודמות בפורום זה, הליך החיתום הרפואי (אותו הליך המשקלל את מצבו הרפואי של מועמד לביטוח אל מול היקף התכנית והמדינה בה הוא שוהה) הינו אינדיבידואלי ועל כן פורום זה אינו המקום לדיון פרטני. את מוזמנת להפנות אלי את בקשתך להצטרפות באמצעות הנציג עימו שוחחת בדיוידשילד. לציין כי לא ניתן לצפות מחברת ביטוח לתת מענה וכיסוי למצב רפואי או כל מצב אחר שלא נוצר במהלך חוזה הביטוח בדיוק כפי שלא ניתן לצפות מחברת ביטוח לתת כיסוי לתאונה ברכב שאירעה לפני שנרכש הביטוח אצלה. יש לכך פתרונות הוגנים והולמים וכאמור, כל מקרה לגופו. מעבר לזאת, דיוידשילד בניהולי משקיעה רבות בהליך החיתום הרפואי באופן כזה המייצר החלטת חיתום מדוייקת ככל שניתן בדיוק כדי לא לייצר מצב בו מקשרים כל בעיה רפואית להחלטת החיתום. בדוגמא הקונקרטית, תת פעילות של בלוטת התריס היא בעיה מאוד מוגדרת ולכן לא ברור לי מהיכן הסקת שמטרתה של החברה היא לקשור כל בעיה רפואית למחלה איתה את מבקשת להצטרף לביטוח. עובדתית, בתור מי שמנהל את המערך הזה, את טועה ומטעה. דבר נוסף שלא ברור לי הוא מהיכן הסקת שצריך להמתין עם הקבלות עד לשובך לארץ על מנת לקבל החזר. דיוידשילד משיבה תגמולי ביטוח ביותרמ 130 מדינות בעולם, ישירות לחשבון המבוטח, יהיה היכן שיהיה. יתירה מכך, דיוידשילד יודעת לזכות בתגמולי ביטוח כרטיס אשראי של כל מבוטח בצורה ישירה. ואם לא די בכך, דיוידשילד אף מפעילה שירות שנקרא דיוידכארד שזהו כרטיס נטען אותו מקבלים המבוטחים ובמקרים מסויימים אף מטעינה החברה את הכרטיס באופן כזה שהמבוטח יכול לשלם באמצעות הכרטיס מבלי להוציא כסף מכיסו. זה בסדר גמור אם מצאת שדיוידשילד אינה מתאימה לצרכייך, אבל סילוף של עובדות אינו מקובל. בברכה, רן

20/03/2013 | 10:41 | מאת: הגר

לרן, כלקוחה של דיוויד שילד ב8 שנים האחרונות, יש לציין שהשירות בהשוואה לחברות ביטוח אחרות אכן יותר מהיר ומקצועי. עם זאת, חוויתי לאחרונה מקרה בו לאחר ביקור רופא, נאמר לי שמחיר הביקור גבוה מעל למקובל ליעוץ, כשבדקתי בפוליסה, לא מצאתי תקרה למחיר הכיסויי. הקליניקה בה בקרתי העלתה מחירים בשנה האחרונה וכרגע אני מחוייבת לכסות שרות שכוסה בעבר ללא בעיה. מקרה כזה יוצר תחושת אכזבה וחוסר אמון המקושרת בדרך כלל לחברות ביטוח אחרות, מה שלא חשבתי שיקרה אי פעם עם דיוויד שילד. אשמח אם תוכל להפנות אותי לרשימת תארת כיסויי או שרותים שדיוויד שילד נותנים בבקשה. אין באפשרותי כרגע לכסות את החוב שנוצר בעקבות מקרה זה, וכנראה אאלץ לבטל את הפוליסה עם דיוויד שילד כתוצאה. עצתך בנושא תתקבל בברכה, ה.מ

12/10/2013 | 15:52 | מאת: אליאס

זו עבדה הכי מפחידה כי יש לך תשובה הגיונית לכל טענה. אתה נסחן מצוין. עריכת דין מקצוע מתאים מאוד. הבעיה של הנסחנים שלקוחות פשוטים כמו הבחורה שכתבה היא אומנם מועטת אבל מחוץ לרף כללי המשחק והניסוחים. ומכה מכה אנושה בעידן האינטרנט הפתוח. ואז גם אם זה לא נכון עןבדתית זה מזיק ברמה איומה. הסיבה שאני כותב היא שדוקא קרובה שלי הללה אתכם לאחר שנתגלה סרטן ושיבחה אתכם. אבל מסתבר שקול הבודדים הרוטנים מועק באינטרנט. זה אסון.

03/02/2023 | 07:53 | מאת: יפתח

להיזהר מהחברה הזו !!! מחייבים אתכם על תשלומים שביצעתם בעצמכם לבתי החולים. הם לא רואים את טובתכם ויחייבו אתכם ויגרמו לכם לעבוד על הצגת המסמכים שכבר שלחתם בעבר.

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל