הביטוח שלכם מצויין אבל יקר מידי

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

03/03/2013 | 05:31 | מאת: Sam

לצערי אתם מציעים ביטוח עם כיסויי רחב היקף שהינו יקר וברוב המקרים מיותר. קיימות חברות ביטוח שחלקן מלכרים (ללא מטרות רווח) שמציעות ביטוחים הזולים בפחות מחצי מדוויד שילד ומאפשרות בחירת היקף הכיסויי על פי צרכיו של כל מבוטח שווה לבדוק

שלום רב, מה שאתה מציין מעלה הוא מאוד מעניין ואשמח ללמוד מי הן אותן חברות ללא מטרות רווח המוכרות ביטוח. כידוע לך, מכירת ביטוח חייבת להבתצע על ידי חברת ביטוח בעלת רישיון מתאים ודעתי היא שכל מי שרוכש ביטוח בחברת ביטוח ללא רישיון ופיקוח, שם כספו על קרן הצבי. בלי שום קשר, אני מסכים עם כך שכדאי לבדוק היטב התאמה לצרכים, ניסיון ושירות לפני שרוכשים ביטוח. אגב, כל ביטוח. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל