מוגזם!

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

27/02/2013 | 02:27 | מאת: דניאלה

לא קצת הגזמתם בדיויד שילדס עם המחירון שלכם בארה"ב, פוליסת ביטוח לאישה בת 33 עולה למעלה מ $500 אך לגבר המחיר הוא $300 , למה כי אנחנו יולדות? נראה לי קצת כמו אפליה לא?

שלום דניאלה, אין כאן עניין של אפליה. זה עניין אקטוארי בו מחשבים את הסיכון הביטוחי המושפע מן הסתם מגיל המבוטח, מינו ומקום שהותו בעולם. כמובן שאקטואריה לא סומכת ידיה על הריונות או לידות, אלא על סטטיסטיקות של עלויות רפואיות, הפרעות בריאותיות, בדיקות וכמובן ניצולת ושימוש. אם תבחני היטב את המחירון תוכלי לראות שבגילאים יותר מבוגרים זה מתחלף למקום בו גברים משלמים יותר. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל