ביטוח שיניים בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

07/02/2013 | 11:03 | מאת: צביקה

שלום, האם יש איזה חברת ביטוח שעושה ביטוח שיניים (טיפולים, צילומים וכד') בחו"ל? לדוגמא בהונגריה.....

שלום צביקה, לצערי אינני מכיר חברת ביטוח שמבטחת שיניים בהונגריה. יש להניח שאולי זה נובע מרמת המחירים הנמוכה ממילא (יחסית לעולם) בטיפולי שיניים. ישנן כמה חברות המבטחות ביטוח בריאות בינלאומי שכולל גם מרכיב של כיסוי שיניים, אבל לרוב הוא מצומצם. אגב, אם אתה מתגורר דרך קבע בחול ומבקר בישראל מידי פעם, מבוטחים דיוידשילד נהנים מכיסוי שיניים נרחב מאוד בישראל באמצעות רשתות מכבידנט ו IRM בעת ביקורם בישראל (גילוי נאות : כאמור מעלה, אני משמש כחתם רפואי בדיוידשילד). בהצלחה , רן

12/02/2013 | 13:26 | מאת: צביקה

תודה רן.. אני בעצמי מבוטח בדיוידשילד :-) כנראה אצטרך לקפוץ לארץ לטיפולים כי המחירים פה, במרפאות טובות/פרטיות, לא כאלה זולים...

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל