רילוקיישן ליון

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

01/01/2013 | 18:44 | מאת: נורית

בקיץ הקרוב בכוונתינו לצאת ליון לפחות לשנה ויכול להיום אף ליותר מכך. בעלי בן 62 אני בת 50 ובנינו הקטן המצטרף אלינו יהיה בן 7. איזה ביטוח אנחנו צריכים לעשות על מנת שיתן לנו כיסוי במקום ולא ניאלץ לשוב לארץ לכל טיפול. תודה רבה

שלום נורית, באופן כללי הביטוח אותו תצטרכו יהיה ביטוח רילוקישיין שנועד בדיוק למטרות אלו. ביטוח רילוקישיין במהותו נועד לתת מענה לקבלת שירותים רפואיים במקום בו תשהו וכולל גם כיסוי לביקורי מולדת במהלך אותה שנה במידת הצורך. יחד עם זאת, ביטוח זה כפוף להצהרת בריאות וחיתום רפואי, לכן יהיה עליכם להתחיל את התהליך ככל שיתקרב מועד הנסיעה , כחודשיים לפני המועד המתוכנן על מנת שחברת הביטוח תוכל לקבל מידע כמה שיותר עדכני ביחס למצב הרפואי. בברכה , רן

02/01/2013 | 06:57 | מאת: נורית

תודה על התשובה המהירה והמקיפה. נורית

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל