ביטוח בפיליפינים

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

27/12/2012 | 16:02 | מאת: קרן

שלום בעלי ואני טסים לפיליפינים למינימום שנה. התיכנון הוא להיכנס להריון במהלך התקופה הזאת. הבנתי לפחות מדייויד שילד שיש תקופת המתנה של שנה ורק אז יש כיסוי השאלה האם יש אפשרות לתוספת מחיר על מנת שהבדיקות כן יכללו ויותר חשוב האם השירות הרפואי אפילו הפרטי ראוי מספיק בפיליפינים. שאלה אחרונה , אם במהלך ההריון אני חוזרת לארץ לבדיקות סקירה האם אני מכוסה כחלק מביטוח הבריאות הרגיל בכללית?

שלום קרן, כפי שציינת, ביטוחי הבריאות כוללים בדרך כלל תקופת המתנה למצבי הריון ולידה שכן לשמחתנו הריון אינו מחלה ועל כן ניתן כסוג של הטבה בתוכנית לביטוח רפואי. אינני מכיר לצערי המרה של תקופת ההמתנה בתוספת לדמי הביטוח. השירות הרפואי בפיליפינים סביר בהחלט ואף ראוי. יחד עם זאת, יש לאתר את אותן מרפאות ראויות שכן הסקלה היא רחבה כמו בכל מדינה. בקשר לבדיקות בארץ - הכל שאלה של איבוד זכויות התושב. אם השהות הרצופה בחול אינה ארוכה ואינך מאבדת את זכאותך לקבלת שירותים רפואיים, אני לא רואה בעיה לקבל את השירותים בעת ביקור בארץ. בהצלחה גם עם הנסיעה וגם עם ההריון.. רן

03/01/2013 | 22:29 | מאת: קרן

שאלה נוספת איזה חברות נוספות יש מלבד דיויד שילדס? בדקתי בכלל עולמי אבל זה ממש לא מקיף ולא נישמע רציני. ויש את בופה נידמה לי. יש עוד מישהו ששווה בדיקה לידיעתך?

27/02/2013 | 13:31 | מאת: כהן יהודה

כאחד שגר בפיליפינים אוכל לספר לך שרופאת נשים עולה כ-40 שח לפגישה ואולטרסאונד כ-70 שח והמדובר ברופאה פרטית טובה בעיר גדולה בפיליפינים יש כל מיני רמות של בתי חולים רובם פרטיים ותוכלי בקלות למצוא ביח טוב על רמה עלות אישפוז ליום כ-100 דולר ליום - שוב המדובר בטיפול פרטי ולא דרך ביטוח כלשהו בכל מיקרה שיהיה לך כל טוב ושהות נעימה

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל