ביטוח נסיעות לחול למי שאינו עונה על הגדרת תושב

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

24/12/2012 | 05:59 | מאת: אמיר

בוקר טוב אני גר בקנייה מספר שנים ואיני עונה על הגדרת תושב ישראל , בקרוב אני נוסע להודו ואני זקוק לביטוח רפואי לאחר שבדקתי בחברות הביטוח בארץ הבחנתי שישנה דרישה להיות תושב ישראל , היכן ניתן לעשות ביטוח רפואי לתקופה הקצרה שבא אשהה בהודו . תודה מראש אמיר

שלום אמיר, הביטוח שבדקת הינו ביטוח נסיעות לחו"ל ועל כן דרישת התושבות. אגב, גם לא ניתן לרכוש אותו עת אתה שוהה בחו"ל. מאחר ואינך גר בישראל, הביטוח המתאים לך הוא ביטוח רילוקישיין ובהקשר הזה תוכל לפנות לחברות העוסקות ברילוקישיין כגון דיוידשילד, בופה, IHI וכדומה. כך תוכל לרכוש תכנית מתאימה גם להודו וגם לאפריקה או למדינות/יבשות נוספות בהן הינך נוהג לשהות . בברכה,רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל