ביטוח לתינוק שנולד בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

10/09/2012 | 05:01 | מאת: סטודנט בחול

אני לומד בחו"ל, אני ואשתי מבוטחים בביטוח הבריאות הממלכתי המקומי. אני מצפים לבת, היא תהיה זכאית לביטוח הממלכתי המקומי רק אחרי תקופת אכשרה של 4 חודשים, האם יש ביטוח שניתן לעשות לה לתקופה זו (מהלידה ועד לגיל 4 חודשים או יותר)

שלום רב, באופן עקרוני כן. תוכל ליצור קשר עם DavidShield ולרכוש לה ביטוח לתקופה האמורה החל מגיל 15 ימים, בתנאי ששוחררה מבית החולים ובכפוף לחיתום רפואי. בשעה טובה ושיהיה במזל טוב, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל