בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

09/08/2012 | 06:57 | מאת: משה

רן שלום, אבי בן 86, בריא לגמרי,חי בישראל מ 1948. שוקל לעבור לגור בקלוז' שברומניה. איזה ביטוח בריאות הוא יכול לעשות? חוץ מדוידוף. תודה מראש על תשובתך

שלום משה, לצערי אינני מכיר חברות בארץ שמבטחות בביטוח רפואי בחו"ל בגילאים אלו. יכול להיות שניתן למצוא פתרון בחברות בינלאומיות זרות, אולם גם אם כן אני מניח שמדובר בביטוח מצומצם מאוד מבחינת היקף הכיסוי. פתרון אחר הוא לצאת עם ביטוח נסיעות ולהגיע לארץ אחת לתקופה על מנת לחדש אותו (התקופה היא פונקציה של תקופת הביטוח אותה רכשתם). בברכה, רן

09/08/2012 | 11:42 | מאת: משה

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל