בדיקה לגבי ביטוחי בריאות בארה"ב

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

21/07/2012 | 11:25 | מאת: MBA

שלום רב, אני מתחיל ללמוד בקרוב בארצות הברית על ויזת סטודנט וטס יחד עם אשתי, שאלתי היא איזה ביטוח בריאות מומלץ, אנחנו מחפשים ביטוח שיכסה בדיקות שגרתיות וניתוחים (במחיר סביר) כמו כן, אנחנו רוצים ביטוח המכסה בדיקות הריון במידה ואשתי תכנס להריון בעת שהותנו בארה"ב (האם יש ללא תקופת הכשרה או עם תקופת הכשרה קצרה) תודה רבה

שלום רב, רוב הביטוחים הרפואיים הבינלאומיים (ושאינם ביטוחי נסיעות לחו"ל) כוללים כיסוי למצבי שגרה או מצבים רפואיים שונים, בהתאם לתנאי הקבלה של כל מבוטח כמובן. חלקם כוללים גם כיסוי למצבי הריון ולידה ולרוב עם תקופות אכשרה או המתנה (אגב, אם מדובר על תקופות זהות, תקופת המתנה לעולם עדיפה על תקופת אכשרה). כמו כן, תוכל לבחון את האפשרויות העומדות בפניך במוסד הלימודי בו הינך מתעתד ללמוד, אם כי יש לזכור כי ביטוחים אלו אינם בינלאומיים ולעיתים אף מכסים רק בתחומי הקמפוס. כמו כן מומלץ לבחון האם קיימות הטבות לסטודנטים בעלי ויזה מתאימה (J1 או J2) באותם ביטוחי relocation . נסיעה טובה והצלחה בלימודים, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל