ביטוח סטודנט עם סוכרת ללימודים בחול

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

23/09/2023 | 15:02 | מאת: יעל סלומון

אני סטודנטית עם סוכרת סוג 1 (מעל 30) שמעוניינת להמשיך ללימודי דוקטורט של 3 שנים בגרמניה וכמובן שהדרישה היא של ביטוח רפואי (אני בתהליך להוצאת דרכון אירופאי שמתעכב). האם האפשרות היחידה שלי היא גרועה לחלוטין של ביטוח עם החרגה של הטיפול בסוכרת?

שלום יעל , ראשית גילוי נאות - כפי שמצויין ברקע שלי, אני בין היתר, גם החתם הרפואי של חברת דיוידשילד ומהמקום הזה להלן תשובתי: יש אפשרות לביטוח עם תוספת סיכון לפרמיה שתכסה טיפולים שוטפים (מעקב רופא, טיפול תרופתי קבוע וכדומה) אולם תהיה החרגה רק לסיבוכים של המחלה . מקווה שזה יאפשר מתן מענה לצרכיך ואת יציאתך ללימודים . בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל