ביטוח רפואי לבעל דרכון אוסטרי

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

25/06/2023 | 21:06 | מאת: Shir

בעל דרכון אוסטרי, עם מחלת כליות. יש אפשרות לעשות ביטוח בריאות באוסטריה? במידה וכן ניתן לקבל פרטים?

שלום שיר , לצערי אינני מכיר את עולמות הביטוח האוסטריים ועל כן מציע לפנות לסוכן ביטוח מקומי או מישהו שמתמצא בביטוח מקומי . יכול מאוד להיות שהוא גם זכאי לביטוח הסוציאלי באוסטריה (כמו קופת חולים בארץ), אולם כאמור - לבדוק עם מישהו מקומי שבקיא בפרטים. אתם יכולים להתחיל בקישור להלן : https://www.ceu.edu/info-current-students/health-care/insurance/oegk בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל