הריון

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

08/07/2012 | 15:43 | מאת: משה

שלום , אישתי ללא מעמד בישראל נמצאת בהריון איזו אפשרות יש לבצע מעקב הריון+לידה לא באופן פרטי תודה

שלום רב משה, לצערי אני לא מכיר אפשרות לכיסוי מעקב הריון באמצעות ביטוח פרטי למי שכבר הינה בהריון (מהטעם הפשוט שכבר לא מדובר במקרה ביטוח שאינו צפוי או ידוע מראש). יחד עם זאת, לא ברור מההודעה האם אשתך ישראלית שרק איבדה את זכאותה עקב שהייה ממושכת בחו"ל או שאינה ישראלית כלל. אם היא ישראלית ומדובר רק על תקופת המתנה שהושתה עליה על ידי הביטוח הלאומי, ניתן לפדות את תקופת ההמתנה הזו תמורת תשלום לביטוח הלאומי. במקרה זה אפנה אותך להמשך בירור בביטוח הלאומי. אאחל לאישתך (ולך) הריון קל ותקין, בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל