הארכת ביטוח רפואי בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

11/09/2019 | 15:03 | מאת: נועם

שלום רב חב הביטוח לא מסכימה להאריך את הביטוח הרפואי מעבר לחצי שנה מה עושים? נמצאים כבר בחו"ל

שלום נועם, האפשרות היא לרכוש ביטוח רפואי לשהות ארוכה בחו"ל אותו ניתן לרכוש גם כאשר אתה בחו"ל. חשוב לשים לב שזה לא ביטוח נסיעות, הוא אינו כולל מרכיבים של מטען או קיצור נסיעה וכדומה וההצטרפות היא לאחר חיתום רפואי (הצהרת בריאות). מאחר ומדובר בביטוח רפואי, מן הסתם הפרמיה גבוהה יותר מביטוח נסיעות לחו"ל. תוכל לבדוק באינטרנט relocation health insurance . גילוי נאות : אני מועסק על ידי אחת החברות הללו ועל כן אינני מזכיר שמות של חברות. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל