ביטוח פרטי בארץ כשעוזים לרילוקיישן

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

24/06/2019 | 10:33 | מאת: רינת

שלום, בספטמבר עושים רילוקיישן לסופיה בבולגריה ל2-3 שנים ורצינו לדעת: 1. האם אפשר לשמור את הביטוחים הפרטיים שלנו (הראל) למרות שאנחנו מנתקים תושבות? 2. אם אני לא תושבת אך עדיין חלילה ואצטרך טיפול רפואי וארצה לעשות אותו בארץ דרך הביטוח הפרטי האם זה אפשרי? 3. נגיד ולא השתמשתי בו בזמן השהייה בחול (אבל כן שילמתי), כשאני חוזרת לארץ הוא ממשיך כרגיל?

שלום רינת, ניתן ואף מומלץ לשמור על הביטוח הפרטי . הביטוח הפרטי אינו קשור לתושבות וכל עוד משולם תהיו זכאים לקבל שירותים מכח הביטוח הזה. במידה ותבטלו, כאשר תירצו להצטרף מחדש יהיה עליכם לעבור הליך של חיתום רפואי ולא מובטח לכם לשמור על אותה תכנית ביטוח או תנאי קבלה. בהצלחה .

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל