ביטוח טיסות לחו"ל לסטודנט ששוהה שנה בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

15/03/2019 | 12:08 | מאת: איילה

איך אפשר לעשות ביטוח טיסות לחו"ל לסטודנט שלומד באוקספורד (אנגליה) במשך שנה ורוצה משם לטוס ולטייל במדינות אחרות?

שלום איילה, ראשית, לסטודנט צריך לעשות ביטוח שמתאים לסטודנטים. ביטוח נסיעות לחול הוא אמנם האופציה הזולה, אבל אם חס וחלילה יהיה אירוע רפואי לחברת הביטוח שמורה הזכות להשיבו לארץ להמשך טיפול. מן הסתם מצב כזה עלול לפגוע במהלך הלימודים . ביטוח רפואי מותאם לסטודנטים מן הסתם יממן את עלות הטיפול הרפואי והוא יוכל להישאר באנגליה להמשך הלימודים. אם בכל זאת תבחרו בביטוח נסיעות לחול, ניתן לרכוש את הביטוח בזמן שהוא בארץ. לרוב ביטוח נסיעות לחול נמכר לתקופה של חצי שנה וניתן להאריכו לעוד חצי שנה (תלוי בהסכמת חברת הביטוח). ברגע שרוכשים ביטוח נסיעות, הוא אמור להיות בתוקף בכל העולם (אולי למעט ארה"ב). בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל