רצף ביטוחי - הריון בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

10/03/2019 | 23:52 | מאת: מרק

שלום רב, אני ואישתי מתכננים מעבר לסינגפור בחודשים הקרובים. כרגע היא איננה בהריון. השאלה - האם קיים ביטוח בריאות בינ"ל שיש לו הסכם רצף ביטוחי עם חברה ישראלית ? (אנחנו מבוטחים כבר שנים במגדל) הרעיון הוא לנסות להמנע מתקופת ההמתנה תודה מראש

שלום מרק, ככל הידוע לי לא קיים כזה הסדר. יכול להיות שיש ביטוחים שתוכל להמיר את תקופת ההמתנה בתוספת פרמיה אולם זה דורש בדיקה ספציפית. בברכה ובהצלחה ברילוקישיין רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל