ביטוח לבת זוג אמריקאית דרך חברה ישראלית

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

01/08/2018 | 13:05 | מאת: רונה

אני ובת זוגתי האמריקאית התחתנו ולשנינו אין כרגע ביטוח רפואי אני עדיין נחשבת תושבת ישראל השאלה אם יש חברה. ישראלית שעושה ביטוח רפואי ואני יכולה לכלול את בת זוגתי האמריקאית תודה

היי רונה, באופן כללי, התשובה היא כן. דיוידשילד (כרגע החברה הישראלית היחידה שמוכרת ביטוחי רילוקיישין) מבטחת גם בני / בנות זוג שאינם ישראלים כל עוד אחד מבני / בנות הזוג הוא ישראלי. יש לזכור כי במקרה שבעל הפוליסה (הישראלי) מבטל את הפוליסה, גם הכיסוי של בן / בת הזוג מתבטל. יחד עם זאת , לא רשמת להיכן (בעולם) הביטוח. אם לארה"ב, ואין דרישה מיוחדת דווקא לחברה ישראלית, ניתן גם להצטרף באמצעות בת הזוג שלך לביטוחים אמריקאיים. ובנוסף, הביטוח של דיוידשילד הוא ביטוח בינלאומי (תקף בכל העולם) ולכן אינו מתאים לאמריקאיים שצריכים ביטוח רפואי מקומי מטעמי מס. גילוי נאות : הח"מ מועסק על ידי חברת דיוידשילד בברכה, רן

05/08/2018 | 15:36 | מאת: מה מומלץ

מה אתה ממליץ לי לעשות בארצות הברית מדובר ביטוח לשתינו

אני לא נוהג לתת המלצות בפורום וזה יהיה גם לא מקצועי מצידי שכן פרטים רבים חסרים. מה שכן, אני מציע לבחון את הצרכים שלכן מבחינת הביטוח. האם חשוב שהכיסוי הביטוחי יהיה רק בארה"ב או גם בישראל? האם יש חשיבות לשפה (אנגלית או עברית)? האם יש משמעות לכך שבת זוגתך תהיה או לא מבוטחת בחברה אמריקאית , מבחינת מס והטבות אחרות? האם יש הבדל בפרמיה והאם זה נתון שמשפיע ? אני יכול להציע קודם כל לשבת ולמפות את הצרכים שלכן. מה אתן צריכות שיכלול הביטוח (מעבר לדברים המובנים מאליהם, האם יש משהו מיוחד?) לאחר מכן קבלת מידע מדיוידשילד על האופציות הקיימות וקבלת מידע מעוד שתי חברות ביטוח (לפחות) מקומיות אמריקאיות (אם זה על הפרק) ולקבל החלטה מושכלת תוך התאמה לפרמטרים אותן קבעתן. הפתרונות קיימים. צריך רק להחליט בצורה הנכונה. בהצלחה רן

06/08/2018 | 16:39 | מאת: מעוניינות להחליט

כן כרגע אני ממתינה לגרין קארד וצריכות ביטוח מקומי רק בארצות הברית אין חשיבות לשפה יש אפשרות שדיויד שילד מתקשר לארצות הברית או אני צריכה להתקשר מארצות הברית אני כרגע בלי ביטוח מעדיפה לעשות משהו ולא לקחת סיכון

שלום רונה, באתר של דיוידשילד תוכלי למצוא מספר לשיחת חינם (מטלפון נייח) מארה"ב למוקד החברה. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל