שהייה ארוכה בחול חמטרת עבודה

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

19/07/2018 | 07:22 | מאת: גלית

היכן ניתן לבטח אדם ששוההבחול למטרת עבודה .ביטוח הנסיעות הסתיים והוא עדיין בחול .אשמח לדעת היכן ניתן לבטח (נמצא בפיליפינים).תודה רבה,,,,,

שלום גלית , ברמה העקרונית אדם השוהה בחו"ל לצורכי עבודה צריך לרכוש ביטוח ל relocation . בישראל ביטוח כזה נמכר על ידי חברת דיוידשילד (גילוי נאות : הח"מ מועסק על ידי חברת דיוידשילד). ניתן גם לרכוש ביטוח ל relocation בחברות bupa' AXA (חברות אירופאיות) . תוכלי לקבל את כל המידע בחיפוש ברשת את הביטוי relocation heath insurance בברכה רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל