ביטוח בריאות ארוך טווח לזוג (נסיעה ללימודים באיטליה)

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

16/07/2018 | 23:50 | מאת: שחר עוז

שלום רב, אני נוסע ללימודי תואר שני באיטליה. אני מקבל אפשרות להצטרף לביטוח בריאות מקומי מטעם האוניברסיטה ואני מניח שזו אפשרות טובה יותר ממה שיציעו לי בארץ. אבל מה לגבי זוגתי? איזה סוג ביטוח כדאי לעשות? חקרתי קצת ומצאתי שחברות הביטוח הגדולות מציעות בדרכ אפשרות לביטוח בסדר גודל של 2500 שח לשנה, אבל המטרה שלהם היא בדרכ כמה שיותר מהר להחזיר את המבוטח ארצה. אני רוצה להשאר לגור בחו"ל ולהיות מטופל שם.

שלום שחר , ביטוחים למי שעובר לגור בחו"ל נקראים ביטוחי בריאות לרילוקישיין. בארץ החברה שמוכרת ביטוחים כאלה היא דיווידשילד (גילוי נאות - הח"מ עובד בחברה זו). בחו"ל נמכרים ביטוחים כאלה על ידי חברות כמו bupa, AXA וחיפוש פשוט בגוגל יעלה עוד כמה חברות בינלאומיות כמו דיוידשילד (חברה בבעלות אמריקאית וישראלית). כפי שהבנת לבד, ביטוחי נסיעות לחו"ל (אלו שמחזירים לארץ להמשך טיפול) אינם מתאימים לאופי הנסיעה שלך. בברכת הצלחה בלימודים רן.

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל