ביטוח רפואי מקיף בארה"ב

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

07/10/2017 | 18:33 | מאת: בר

שלום, בעוד מספר חודשים אני מתכנן לטוס ללימודים בארה"ב של כשנתיים וחצי. אני אתגורר ואלמד בפלורידה. איזה ביטוח מומלץ, שיהיה בעל כיסוי מקסימלי וכמה הוא עולה? תודה.https://www.doctors.co.il/forum-5111/#

שלום בר, בביטוח לארה"ב קיימות מספר אפשרויות: 1. ביטוח המוצע על ידי האוניברסיטה בה תלמד. ביטוחים אלו לרוב נותנים מענה לכל הצרכים הרפואיים אולם יש לקחת בחשבון שחלקם מוגבלים באזור הכיסוי שלהם (כיסוי רק בפלורידה או אפילו רק בעיר בה נמצאת האוניברסיטה/מכללה). בעת הרישום אני מניח שקיבלת מידע וטפסים בנושא. אם לא, תוכל לבקש זאת ולבחון את הכיסוי, היקפו ועלותו. 2. ביטוח רילוקישיין לסטודנטים בארה"ב של דיוידשילד (גילוי נאות : אני מועסק על ידי דיוידשילד ) . לפרטים ועלויות - 1800.34.34.35 (שיחה מישראל) . ביטוח רפואי לכל ארה"ב ולכל העולם כולל ישראל בעת ביקורי מולדת. 3. אם יש לך אשרות שהייה (גרין קארד או אשרה אחרת) יכול להיות שאתה גם זכאי לביטוח מקומי (שלא דרך האוניברסיטה) בחברות מקומיות במסגרת מה שמכונה בשפת העם Obama Care (או בשפה מקצועית PPACA- Patient Protection and Affordable Care Act) . לפרטים נוספים תוכל להיעזר גם במחלקת ביטוחים של המכללה/אוניברסיטה. על מנת לדעת עלויות, צריך לפנות לחברות השונות ולקבל הצעת מחיר . ישנם משתנים רבים ואינדיבידואליים שמשפיעים על פרמיית הביטוח (גיל, מצב רפואי, היקף הכיסוי וכדומה) . בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל