רילוקשין לימודי ספורט בצרפת

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

13/03/2017 | 12:59 | מאת: ספי

נא המלצותיך לביטוח בריאות במסגרת לימודי ספורט אקרובטי בצרפת 3 שנים.

שלום רב, ראשית - חובת גילוי - אני עובד בחברת דיוידשילד המשווקת ומשרתת ביטוחי בריאות ליוצאים לחו"ל. דיוידשילד - חברה ישראלית המשווקת פוליסות בריאות נרחבות המותאמות לשהייה ארוכה בחול . חברת now health - ניתן להקיש את השם בגוגל ולהרכיב את התכנית המתאימה חברת Cigna international - פועלת בעיקרון דומה לחברה הקודמת. בכל אחד מהכיסויים חשוב להתעכב על הצרכים הספציפיים והמתאימים לכל מועמד לביטוח ולא להתפתות לדמי ביטוח נמוכים. כמו כן חשוב לציין כי לא כל הביטוחים מעלה ייתנו כיסוי לפציעות ספורט על רקע העיסוק והלימודים ולכן חשוב לוודא עם המוסד הלימודי האם קיים אצלם ביטוח מתאים לנושא זה. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל