שימור ביטוח בריאות פרטי בארץ

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

05/07/2012 | 19:55 | מאת: אפי

שלום, בכוונתי לבצע רילוקשיין בשנה הקרובה עם משפחתי לארה"ב. ברשותי קיים ביטוח בריאות פרטי שברצוני לשמר על מנת להימנע מהצהרה בריאותית חדשה בגלל ניתוח שעברתי בעזרת מימון מהביטוח. האם ניתן לשמר ביטוח בריאות פרטי בזמן רילוקשיין? שאלה דומה לגבי שימור זכויות בביטוח מנהלים וקרן פנסיה. תודה

אפי שלום רב, אכן ניתן ואף רצוי לשמור על הביטוח הרפואי הפרטי שלך. אין זה משנה אם אתה נמצא בארץ או ברילוקשיין, כל עוד הפרמיה משולמת כסדרה. בעניין ביטוחי מנהלים וקרנות פנסיה, אין זה תחום התמחותי ועל כן אינני רוצה להטעות. יחד עם זאת, אברר עבורך את העניין עם קולגות שלי בתחום הרלוונטי ואשיב לך תוך מספר ימים. בברכה, רן

אפי שלום רב, בהמשך להודעתי הקודמת בעניין קרן פנסיה וביטוח מנהלים - ההמלצה היא חד משמעית לפנות לסוכן הביטוח או מנהל הקרן לבירור הנושא. ישנן בשוק קרנות רבות ומגוונות ומומלץ לברר עם הגורם הרלוונטי כאמור. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל