בדיקה -דיווח מאוחר מדי על מימצאים.
דיון מתוך פורום רפואה ומשפט
שלום רב ! אינני מתכוונת לפרוש כאן את פרטי המקרה,(מטעמים מובנים) אך לצורך האינפורמציה הראשונית, הייתי מבקשת לדעת באם ישנה אפשרות לתבוע מוסד כלשהו על שאיחר במתן תשובה לאבחנה בבדיקה מסויימת וכתוצאה מכך חל עיקוב במתן טיפול נאות והגרוע מכל נגרם. רק לאחר כשבועיים, לאחר מספר טלפונים ,הגיעה התשובה שאימתה שאכן יש ממצאים מדאיגים. אגב, מבלי שהייתי צריכה לשאול, אוטומטית לאחר הבדיקה, הם מוסרים כי התשובה תישלח בדואר תוך שבוע, ובמקרים דחופים - יש להם את הפרטים ע"מ להתקשר ולהודיע. רק כדי ליידע אתכם: הבדיקה לא הושלמה בגלל כשל, הרקע ההיסטורי שבגללו הגעתי לבדיקה, היה ידוע, התלונות העכשוויות נרשמו ותועדו ו"משום מה", שום דבר לא נלקח בחשבון, לא הדליק נורה אדומה, ועולם כמנהגו נוהג. שאלתי היא כאמור : האם זה קייס על סמך האינפורמציה הראשונית הזאת? ואם כן, למי עלי לפנות ע"מ להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית והתוצאות שארעו בגין רשלנות זו. בתודה מראש וחג שמח - מהקיבוצניקית .
שלום למומחה! משום מה לא נעניתי לפנייתי מה- 9 לחודש. האם ייתכן שבפורום הזה העניינים זזים לאט יותר? האם זו מדיניות? ואולי לאמיתו של דבר המומחים בפורומים השונים עסוקים פחות. בכל מקרה, אני נאזרת בסבלנות ואשמח מאד לקבל תשובה מד"ר אברהם( אולי נסע לחו"ל?!) תודה מראש, ענת הקיבוצניקית.
שלום וסליחה! מצטערת, היתה כאן טעות. הדואר מיועד למומחה לענייני רפואה ומשפט ולא לד"ר אברהם. אתכם שוב הסליחה ועדיין אני ממתינה בקוצר רוח לתשובה. ענת
ענת, אם תדפדפי קצת למטה ואחורה בפורום זה תראי שעו"ד דיוויס לא ממש פעיל עוד בפורום זה, ועונה לשאלות בפורום "רשלנות רפואית".