תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

27/04/2015 | 19:56 | מאת: טליה

שלום רב, בבדיקות לבתי בת ה 10 שכשבוע מרגישה עייפה וחלשה ללא חום התוצאות: iron 41.8 alkaline 412 טווח נורמה 51-332 neutrophils 1.38 טווח נורמה 1.64-7ץ87 basophils 1.5 טווח נורמה 0-1 wbc 4.13 טווח נורמה 5-13 ferritin 7.4 טווח נורמה 10-291 לפני כשבוע הייתה עם וירוס ללא חום. אובחנה אנמיה. כל שאר הערכים בבדיקות היו בטווח הנורמה למעט אלה שציינתי פה. מה לגבי שאר הערכים שציינתי למעלה והם מחוץ לנורמה? על מה הם מצביעים? תודה.

שלום מאד בעייתי ובדרך כלל מטעה מאד לבדוק בדיקות של "שגרה"בזמן זיהום גם ללא חום ממליץ לחזור על ספירת הדם כשבועיים מההחלמה רק אז לדון על אנמיה! בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים