appt 41.2

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

15/04/2015 | 23:00 | מאת: שרית

שלום דוקטור לוין הבן שלי בן שנתיים וחצי וצריך לעשות ניתוח שקד שלישי בעקבות הניתוח עשינו בדיקות קרישת דם ויצא appt 40.8 ויום למחרת 41.2 ביטלנו את הניתוח ואני מאוד מודאגת מה הסיבה לתוצאות כאלו? תודה רבה מראש על המענה . שרית

שלום בדיקת הPTT המאורכת מעידה שיתכן ויש הפרעה קלה במערכת הקרישה יש צורך לבצע בירור מעמיק יותר (בדיקות דם מיוחדות) למערכת הקרישה לא מדובר במצב מדאיג במיוחד אך חשוב מאד לבצע בירור זה לפני ביצוע הניתוח עקב הסיכון לדמם חריג דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים