B12 גבוה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

21/01/2015 | 21:01 | מאת: אורלי

שלום ביתי בת 4.5 ועשינו לה בדיקת דם. היו שלוש תוצאות חריגות: B12 = 984 Neutrophils =37.2 Lymphocytes =51.9 ברצוני לדעת כיצד לפעול - האם יש צורך בבדיקה חוזרת? יש לציין שביתי לא מקבלת ויטמינים כלשהם וגם אינה אוכלת בשר , אלא רק עוף בחלק מהשבוע. תודה, אורלי

שלום ממליץ לחזור על הבדיקה שוב בעוד כחודש ולא בזמן מחלה חריפה אפילו לא הצטננות במידה ויש ערך מוגבר רצןי לפנות לבירור ע"י המטולוג ילדים בדרך כלל בגיל 4.5 לא מדובר בבעיה אמיתית. דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים