ספירת דם לתינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

06/08/2014 | 17:57 | מאת: ד

שלום לפניי מס' ימים עשיתי לבני בן ה10 חודשים ספירת הדם כמקובל בגיל הזה. שקיבלתי את התוצאות קצת נבהלתי כי הרבה מהערכים היו מחוץ לנורמה. אני מצרפת לך את התוצאות החריגות Lymphocytes % confirm- 64.8 Atypical Lymphocytes-5.5 Basophils %-1.1 Eosinophils #-0.09 Lymphocytes %- 62.7 Lymphocytes #-2.98 WBC-Leucocytes- 4.8 MCV-Mean Cell Volume-71 MCH-Mean Cell Hemoglobin-23.2 Monocytes #-0.53 RDW-Red Cell Distri.Width- 15.4 RBC-Red Blood Cells-5.34 WBC-Leucocytes-4.8 רציתי לציין שהוא משתעל בתקופה האחרונה,, יש לו ליחה בדרכי הנשימה העליונות לפי מה שהרופאה בדקה אבל הוא נקי מבחינת הריאות, התחלתי היום קצת לעשות לו אינהלציה עם ונטולין ובודזוניד ומי מלח .. בנוסף יש לו מצב רוח ותיאבון אשמח לקבל תגובה והאם עליי לדאוג בקשר לבדיקות. או שיש קשר לשיעול ולליחה, ועליי לבצע לו נגיד עוד חודש בדיקה נוספת.? תודה מראש

שלום ספירת התאים הלבנים נמוכה יחסית ממליץ לחזור על ספירת הדם ובהתאם לדינמיקה בין הבדיקות להחליט על צורך ביברור נוסף דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים