ליפוציטים וניטרופילים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

15/07/2014 | 15:45 | מאת: אירנה

שלום רב. בני בת 4.5 נעשה בדיקת דם. באולטראסאונד בטן נמצאו לה 2 בלוטות לימפה מוגדלות . קיבלנו תוצאות האלו: HB 12 RDW 14 MCV79 MACRO% 0 MICRO %15 HIPER %2 HYPO 0.8% MICRIHYPO% 4.3 PLT357 MPL 7.9FL NEUTROPHIL DIF %29.7 EOSINOPHIL % DIF 4.5 BASOPHILS FIF % 0.5 LYMPHOCYTES %DIF 61.8 MONOCYTES DIF% 3.5 NEUROF ABS 2 LYMPHOC ABS 4.1 מה דעתך לבדיקתך תודה רבה תודה

שלום ספירת הדם תקינה (כולל הלימפוציטים,נוטרופילים) זה אינו עוזר או מקדם בהבנה מדוע בלוטות הלמפה מוגדלות ממליץ על מעקב אחר הבלוטות דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים