מודאגת תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

02/06/2014 | 15:27 | מאת: דנה

בסד ביתי בת שנה וחצי נולדה פגית לפני חודש היה חום גבוה. היה דלקת ריאות טופלה באנטיביוטיקה . תוצאות בדיקות esr 24 התחום 2-27 creatinine 0,26 uric acid 6.3 crp 0.61 lym 40.8 lymp.abs2.8 האם הבדיקות תקינות? שבוע שעבר היה שוב חום גבוה 39. אודה על תשובתכם חג שמח

שלום אני מבין לחלוטין את הדאגה שלך לתינוקת קטנה עם חום ודלקת ריאות בגיל צעיר שמח לקבוע שבדיקות הדם תקינות מלבד מדדי הדלקת שהם מעט מוגברים רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים