תינוקת בת חודש וחצי

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

04/02/2014 | 04:44 | מאת: ספיר

התינוקת שלי בת חודש וחצי השתחררנו מבית חולים הכל היה תקין לאחר כשלושה שבועות החלה פריחה בכל הגוף הובחנה עי רופא אלרגיה כאלרגית לחלב ןלסויה , התחלנו הזנה בנוטרימגן חל שיפור אדיר בפריחה ונעלמה ושוב לאחר כשלושה שבועות שוב פריחה !! לטענת הרפאת ילדים האוכל לא תקין ועברנו לנוקאיט . כיום שלושה ימים אחרי החלה פריחה עם שלפוחיות בגב ובבטן ביצענו ספירת דם Lymf יצא 70.0 שהערך הוא בין 15 ל 50 Mcv יצא 104 שהערך התקין הוא עד 100 מה כבר יכול להיות?? מה אנחנו מפספסים??

שלום האבחנה אינה בספירת הדם אלה בבדיקת העור/הפריחה פנו לרופא עור ילדים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים