בדיקת דם אצל תינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

30/12/2013 | 20:21 | מאת: נטע

בן שלי בן 5 חודשים וסובל בשבועיים האחרונים מצינון/שיעול וביומיים האחרונים מחום (לא עולה על 39) שנראה במגמת ירידה. באופן כללי הוא תינוק בריא (חוץ מצהבת לאחר הלידה) ללא שום מחלות. בבדיקת דם שנעשתה היום נראו כמה ערכים חריגים: WBC 21.3 (6-17 METAMYELOCYTES%-DIF 0.5 (0.0-0.1 LYMPHOCYTES %-DIF 40.7 (50-70 MONOCYTES%-DIF 18.2 (2-8 MONOCYTES abs-DIF 3.9 (0.2-1 האם התוצאות מתאימות למחלה ויראלית או שמרמזות על משהו מעבר? תודה

30/12/2013 | 22:23 | מאת: נטע

EUTROPHILS%-DIF 38.5 NEUTROPHILS abs-DIF 8.2 התוצאות כאן הן בטווח הנורמה.. האם זה עוזר? תודה נטע

שלום ספירת הדם אינה תקינה בעיקר הספירה הלבנה אשר מוגברת מאד באופן יחסי. מתאים לזיהום יש צורך בבירור לאיתור מקור הזיהום דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים