תוצאות בדיקות דם בבן שנתיים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

27/11/2013 | 11:14 | מאת: אמא

שלום, בני בן שנתיים וארבעה חודשים. בריא לחלוטין בדר"כ. בגלל שהיה עם חום מהבוקר והרופאה לא מצאה דבר, היא שלחה אותנו לבדיקות CBC, תרבית שתן ומשטח גרון. משטח גרון ותרבית שתן יצאו תקינות לחלוטין. *בדיקות הדם נלקחו מהאצבע* התוצאות החריגות שנמצאו הן: MONOCYTES 11.8% (5-11) HEMOGLOBIN 11.9G/DL (12-15) PLATELETS 152K/UL (190-400) הדבר שמדאיג אותי זה הטסיות הנמוכות - האם התוצאה כזו בגלל שהבדיקה נלקחה מהאצבע? או שהתוצאה בטווח הנורמה עבור גילו של בני? תודה רבה

שלום תוצאות אילו לחלוטין בטווח המתאים לגילו ואינני רואה את הסיבה לדאגה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים