תוצאות בדיקת קרניטין

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

28/08/2013 | 20:43 | מאת: נופר

שלום, בני בן שנה ושבעה חודש' ובבדיקת קרניטין יצאו ערכים גבוהים CARNITINE תוצאה 85.40 CARNITINE FREE תוצאה 79.60 CARNITINE ACYL תוצאה 5.80 הבדיקה נשלחה ע"י רופאה התפתחותית לאחר חשד להיפוטוניה. כל שאר הבדיקות תקינות. גם לגבי הקרניטין היא אמרה שאם הוא לא נמוך אז אין בעיה וגם כאשר התוצאה גבוהה אין ממה לחשוש וזה לא מסוכן אבל לא הסבירה לי למה הערכים כפולים מהנורמה. תודה.

שלום בבירור שכזה (נירולוגי/התפתחותי) מחפסים חסר או רמות נמוכות של קרניטין ערכך תקין או מוגבר אינו בעל משמעות/איבחור דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים